Kvit smøgerne med en e cigaret

14 December 2020 Astrid Pedersen

Vil du egentlig gerne holde op med at ryge, men har du svært ved at lægge tobakken på hylden? Så er du ikke alene. En dårlig vane er lige så svær at slippe, som den er nem at få.

Er du typen som egentlig godt kan lide at få en smøg med kollegerne på arbejdet efter frokost eller i løbet af dagens pauser kan det godt være ekstra svært at gå fra ryger til eks ryger. Til alt held er hjælpen nær. Du kan nemlig med stor fordel udskifte de dyre og stinkende smøger med en smart e cigaret.

Hvad er fordelen ved e cigaretter?

Den helt store fordel ved at dampe på e cigaretter frem for at ryge almindelige cigaretter er at du kan lette overgangen fra de dyre og usunde cigaretter til en røgfri tilværelse.

Dette kan du gøre ved gradvist at sænke nikotin niveauet i den e væske du fylder i tanken på din e cigaret, samtidig med at du vænner dig af med fornemmelsen af den tjære fyldte røg i hals og lunger. På den måde vil du faktisk kunne slippe den fysiske afhængighed samtidig med at du stadig kan tage en smøgpause sammen med de andre på jobbet eller i selskabet.

Samtidig slipper du for øvrige gener forbundet med tobaks rygning, her under den dårlige ånde, den ubehagelige tobaks hoste og den grimme lugt som hænger i håret og i tøjet. Og så vil det hurtigt vise sig at være billigere at vape end at ryge cigaretter.

Hvor kan jeg købe e cigaretter?

Hvis du ønsker at prøve e cigaretter bør du se dig godt for når du skal til at købe sådan én. Du bør vælge en forhandler som kan stå inde for produktets kvalitet, og som kan hjælpe dig med at vælge rigtigt. Læs mere på https://gosmoke.dk/ 

Flere Nyheder