Hvordan foretager man bedst transport af asfalt?

11 May 2020 Anders Lundtang Hansen

Hvis man er ude i at skulle transportere asfalt, så er man formentlig nok en person eller instans, der arbejder professionelt med den slags.

Og man skal ligeledes have fat i professionelle til at klare den slags transport af asfalt for en, hvilket blandt andet kunne være hos: https://dsvtransport.dk/om-dsvt/ydelser/asfalt

Dog kommer det jo også lidt an på omstændighederne med denne asfalt, og man kan sådan set godt være ude i, at man skal have transporteret asfalt som privat. Det vil vi komme ind på i det følgende.

De fleste tænker nok på asfalt som den flydende art, man skal lægge ud som nyt, og det er da også her, man skal være påpasselig og virkelig have de rette maskiner til at gøre den slags.

For så er det ofte ligesom med beton, hvor man skal bruge det flydende, når det lægges ud, og sådan noget flydende asfalt er varmt, og man skal derfor have forstand på, hvordan det skal lægges ud.

Men det kan jo også være det gamle asfalt, der er størknet for længe siden og som har været brugt i mange år, man skal fjerne, fordi det ikke længere nytter at lappe hullerne med nogle klatter af asfalt – man skal udskifte hele belægningen.

Her er der jo mere tale om, at man knuser og fjerner den gamle asfalt i lag og smider op i ladvogne eller lignende, som kan transportere det gamle asfalt til deponering eller omdannelse, og så er der i så fald tale om en anden form for transport af asfalt.

Angående at være privat har man måske noget gammelt asfalt liggende i laden eller i ens indkørsel, hvoraf sidstnævnte måske skal smides ud, fordi man vil have en ny belægning.

Man kan så måske selv sørge for at komme af med det gamle asfalt, men vælger man alligevel at få lagt nyt asfalt, så skal det transporteres ud korrekt og lægges derefter.

Flere Nyheder