Gulvslibning – når trægulvet skal vækkes til live igen

27 July 2018 Astrid Pedersen
Gulvslibning - når trægulvet skal vækkes til live igen

Mange københavnske lejligheder, villalejligheder og huse er fra en tid, hvor man som standard udstyrede boliger med et trægulv af høj kvalitet. Hvis du er blandt de heldige københavnere, som er i besiddelse af et originalt trægulv, bør du gøre alt, hvad der står i din magt for, at bevare det. Et originalt trægulv er nemlig et stort aktiv for enhver bolig, uanset om det er et sildebens parket i en herskabslejlighed eller patricier villa, eller der er tale om lækre, massive skibsplanker i en af de smukke bygninger fra omkring forrige åhundredeskifte. Trægulvet er en del af din lejligheds charme, og det er rigtig synd at fjerne det – også selv om det til tider kan være en bet at skulle pleje og vedligeholde det konstant, og du somme tider synes, at det ville være nemmere med et gulv af epoxy, cement eller beton.

Giv dit gamle og slidte trægulv en chance mere med en effektiv gulvafslibning

Hvis dit gulv er rigtig grimt og slidt, er din frustration og dine overvejelser dog ganske forståelige. Men du skal huske, at et nyt trægulv kan være særdeles omkostningsfuldt. Og hvis du først går i gang med at hælde beton eller cement på dit før så smukke trægulv, er der ingen vej tilbage. Så hvorfor ikke først forsøge med en billig gulvafslibning og se, hvad der sker?

Find gulvafslibning i København

Hos gulvkanonen.dk finder du udelukkende professionelle og erfarne fagfolk, som kan hjælpe dig med at få dit smukke og strålende gulv igen. Inden under alle skjolderne, ridserne og skrammerne kan der nemlig meget vel gemme sig et smukt og ensartet trægulv, som blot trænger til lidt kærlig pleje. De dygtige gulvmænd hos gulvkanonen.dk kan sørge for, at dit gulv får en effektiv afslibning og den rette efterbehandling, så du kan have glæde af dit originale trægulv i mange år fremover. Læs mere om gulvafslibning i københavn på gulvkanonen.dk

Flere Nyheder